7 Najboljih aplikacija namenjenih korisnicima VR naočara Leave a comment

Google Cardboard kao osnova za korišćenje VR aplikacija već neko vreme predstavljaju najtraženiju aplikaciju i uređaj na svetskom tržištu. Zbog svih naših kupaca odlučili smo da sastavimo listu najtraženiih VR aplikacija koje će vaš oduševiti i smestiti u potpuno novo okruženje, VR virtuelnu stvarnost.

ARTE360 VR – [Price: Free]

ARTE360 VR je VR video aplikacija koja vas vodi u različite prelepe krajolike, pružajući kompletno virtuelno uživanje.  Pomoću nje popećete se na vrh planine, razgledati ikone i kulturnu baštinu, uživaćete u prelepim scenama iz okeana i mnogim drugim prizorima i  krajolicima.

ARTE360-VR-screenshot

BombSquad VR for Cardboard – [Price: $2.99]

BombSquad VR je arkadna igrica u kojoj izbegavate bombe, skupljate zastavice i borite se protiv vremena. Možete igrati i protiv nekoliko igrača u isto vreme. Da biste igrali ovu igru neophodno je da imate kontroler mada određene VR naočare podržavaju kompletne funkcije igrice bez upotrebe kontrolera.

unnamed

Caaaaardboard! – [Price: $1.99]

Caaaaardboard! je VR igrica koja radi perfektno na Google Cardobard. Reč je o posebno pravljenoj igrici za VR naočare. Igrica se upotpunosti kontroliše preko VR naočara tako da ćete uživati u slobodi dok trćite po krovovima na vrhovima zgrada.

Caaaaardboard-screenshot

Cardboard Camera – [Price: Free]

Cardboard Camera je Google aplikacija koja omogućava da pravite fotografije koje se konvertuju preko VR naočara. Pomoću ove aplikacije bićete u stanju da napravite panoramične fotografije koje ćete potom gledati u okruženju od 360 stepeni

Cardboard_Camera

End Space VR – [Price: $1.09]

End Space VR je prva pucačina iz prvog lica. Reč je o zaista kvalitetnoj igrici za koju nije greška dati dolar jer će Vam pružiti mnogo zadovoljstva i zabave u veoma lepo osmišljenom okruženju i lepo modeliranom.

Fulldive VR – [Price: Free]

Fulldive VR je aplikacija koju svi vlasnici VR naočara treba da imaju. Reč je o direktorijumu VR sadržaja unutar koga možete naći mnogo multimedije za VR naočare. Aplikacije pušta sadržaj sa Youtube-a, uključujući 360 i 3D sadržaj kao i  VR video plejer u slučaju da želite lokalno da pustite film. Postoji nekolicina bagova unutar igrice ali očekujemo da ih idealni tvoric srede kako bismo još više uživali u ovoj sjajnoj aplikacij.

Fulldive-VR-screenshot

Ako vas zanimaju VR Shinecon naočare za virtuelnu realnost, pogledajte našu ponudu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *