Kodi Avgust 2017 build – Exodus, Phoenix, iStream, Specto ništa ne radi – ARES Wizard radi Leave a comment

Korisnici Smart boksova, koji se oslanjaju na piratski sadržaj, u zadnje vreme imaju sve manje razloga za osmeh. Prvo je nestao jedan od najboljih addonova iStream, malo za njim se izgubila cela ekipa okupljena oko Addon Installer-a a evo u zadnje vreme nema više ni klonova nekadašnjeg Genesis-a, Exodusa.

Ipak ne očajavajte. Postoji nekoliko opcija koje će popraviti raspoloženje. Pre svega tu je

ARES Wizard

izvor: http://ares-repo.eu

Kada pokrenete Ares instalacioni zip fajl, u sekciji repository u folderu Ares, u folderu PROGRAM, nađete Ares Wizard i instalirate ga. Vodite računa koji ćete potom Build instalirati, pošto mnogi ne rade. Takođe korisnici starih Smart boksova koji rade na KitKat 4.4 će imati mnogo problema oko podešavanja aplikacija. Za sve koji imaju Android 6.0 i na njemu Kodi 17.4 tu je Ares Builds Krypton.

Ali šta ćete da radite kada shvatite da u Ares-u nema Exodusa. E pa ima i za to rešenje.

http://kod1help.com/kod1

Potom vam preostaje da podesite Srpski titl, standard karaktera i da u All Respotiroy / Subtitles pokrenete izvore koji garantovano rade. Za sada tu je neprikosnoveni Titlovi, Subtitles i Podnapisi. OpenSubtitless u zadnje vreme radi pa ne radi.

Naravno, treba voditi računa o dve stvari. Prvo je kupiti kvalitetan boks koji radi pod realnim hardverom a ne pod specifikacijom koja je navedena jer će vam to mnogo smanjiti vreme koje traćite na učitavanje sadržaja i bagovanje boksa. Druga stvar koju nikako ne bi trebalo da smetnete sa uma, je da su svi ovi sadržaji pirtaski i da ih gledate na sopstvenu odgovornost.

Ako vam je KODI već dozlojadio i ako više ne verujete da će se sadržaj stabilizovati, postoje mnoga rešenja izvan kodija preko kojih možete gledati filmove, serije, iptv kanale, kao nekada preko PopCorn-a. O njima, nekom drugom prilikom…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *