Šijacu masaža vrata u vašem domu 2

Verovatno ste imali prilike da se susretnete sa Šijacu masažerom kuće Donnerberg, Medisana i njima sličnim brendovima. Reč je o jednom sasvim novom konceptu koji u svačiji dom donosi šijacu masažu na jedan sasvim nov i kvalitetan način. Ono prvo što nas odbije od ovog proizvoda je cena (27.000 rsd) ali sa druge strane svako ko je probao ovaj uređaj mogao je da prepozna celokupan njegov potencijal i ubrzo shvati da vredi svakog potrošenog dinara. Suština je u njegovom dizajnu. Po prvi put je napravljen masažer koji oponaša pokrete ljudskih palčeva i koji za razliku od skupocenih kreveta renomiranih kuća nije preskup a da opet sa druge strane ne ostavlja onaj nepodnošljiv osećaj nepirjatnosti koji osećate dok se pomera po vašem telu. Kod ovog masažera, pritisak kojim masira kao i način rotacije kugli stvorili su neverovatnu harmoniju koja svačije telo relaksira i vraća u normalu. Bez sumnje najbolji je kod masiranja vrata, ali zahteva ipak malu intuitivnost korisnika od koga na kraju krajeva i zavisi koliko će kvalitetan efekat masažer ostaviti na telo i mišiće. Bitno je da shvatite na koji način njegove rotirajuće glave rade i podesite ga tako da masirani deo tela apsolutno prihvati brzinu kugli i njihovu rotaciju. Nakon ovoga na vama je da uživate a na njemu da počne da vraća uložene novce koji nisu baš beznačajni, iskreni da budemo.

Kako radi?

Šijacu masažer u osnovi ima dve rotiracjuće glave sa po 4 rotirajuće kugle. Uglavnom svi masažeri imaju mogućnost rotacije u oba smera što je vrlo bitno jer se ovakvom vrstom tretmana mišići apsolutno opuštaju. Među funkcijama treba izdvojiti mogućnost zagrevanja rotirajućih glava kao i promene brzine njihove rotacije. Pomoću ovog sistema i svojim pritiskom stvoriće 3D efekat na mestu kontakta sa telom a vi ćete osetiti dubinsku masažu.

Koliko se često koristi i gde se sve može koristiti?

U kontinuitetu ne bi trebalo da ga koristite duže od 15 minuta što zbog zagrevanja samog aparata što zbog pritiska koji vrši na jednu tretiranu zonu vašeg tela. Iako je on prevashodno Šijacu masažer vrata, njegov blagotvoran uticaj nije ograničen samo na ovaj deo tela. U zavisnosti od vaše snalažljivosti, možete ga aplicirati na bilo koji drugi deo tela. Prevashodno je dobar kod tretiranja lumbalnog dela, mišića ruku i nogu. Ono što bi trebalo izbegavati je direktno nameštanje rotirajućih glava koje bi masirale koske i kičmu. Kičmu ne treba direktno grubo masirati!

Kada se odlučite za kupovinu masažera bitno je da vidite koje sve funkcije ima. Svaki laik na prvi pogled može primetiti da neki masažeri na kontrolnoj jedinici imaju 3 a pojedini 4 tastera. Svakako su kvalitetniji oni sa 4 tastera. Cenovni rang im se kreće od 10.000-27.000 rsd u zavisnosti od kvaliteta i cenovne politike brendova.

Svaki aparat koji kupujete, trebalo bi da ima odobrenje agencije za lekove ako govorimo o legalno uvezenim aparatima. Ova potvrda garancija je njegove zdrastvene ispravnosti što je na kraju krajeva i najvažnije jer on bi trebalo na neki način da leči vaš organizam. Sledeća bitna stavka kod odabira masažera je njegova cena. Svi ćemo se povesti za njom kao jedinim kriterijumom i možda odlučiti da kupimo preko oglasa švercovane uređeja po neverovatno niskoj ceni a po svemu sudeći spornog kvaliteta. Možda ćemo i uštedeti koju hiljadu ali kada dođe do problema, shvatićemo da smo sve pare bacili, što je daleko gore nego da smo platili koju hiljadu više. Takođe, i sam kvalitet masaže ako nije na zavidnom nivou onda i ne stvara željen efekat.

Svi se mi vodimo različitim razlozima pri kupovini ali ne bismo trebali da kupujemo uređaje koji nemaju račun i garanciju jer time podstičemo sivu ekonomiju i što je za nas same još gore, rizikujemo da izgubimo sve pare koje smo dali, onog momenta kada uređaj prestane sa radom, ili da ga ne koristimo jer nije na nivou na kome smo očekivali da treba da bude.

Stara poslovica kaže, nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino i u slučaju ponude ovih masažera, ona definitivno slovi za tačnu.

Više o proizvodu možete saznati na sledećem linku Šijacu masažer vrata

 

2 Comments

 1. Samo da javim da je stigao masazer. Hvala na brzoj isporuci. Biljana

  1. Poštovana Biljana,

   tu smo da odgovorimo na svaki zahtev naših kupaca.

   Srdačan pozdrav i tu smo ako nešto treba.

   MojSmart

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *