MojSmart by SIGMAX d.o.o

Strast prema novim tehnologijama,
naterala nas je da pokrenemo www.mojsmart.com

Zašto online prodavnica?

Savremen život, naterao nas je da svoje vreme koristimo racionalno. Laka dostupnost podataka na internetu, kupcu daje mogućnost da uporedi cene i informiše se o proizvodu koji ga interesuje. Smanjeni troškovi poslovanja, omogućavaju formiranje cena u korist naših kupaca. Dostupnost 24h dnevno, 7 dana nedeljno, 365 dana u godini.

Naša vizija

Naša korporativna vizija ogleda se u sposobnosti da uvek budemo korak ispred konkurencije. Fokus na proizvodima koji su korak ispred tržišta za nas je veliki rizik ali i izazov koji od nas traži da budemo kreatori potreba naših kupaca. Kupac kao centar našeg poslovanja kod nas će dobiti uvek besprekornu uslugu i odgovor na svako pitanje jer mi znamo šta prodajemo!

Počeci našeg sajta

Sada već davne 2015. godine, u junu mesecu, kompanija SIGMAX d.o.o pokrenula je MojSmart sa željom da u tom momentu ponudi proizvode koje smo jedini imali na tržištu. Autentičnost ponude i našim kupcima pristupačne cene, stvorili su mikro zajednicu koja se okupila oko našeg sajta i zahvaljujući kojoj on i dan danas opstaje.

Distributivna mreža

Kompanija SIGMAX d.o.o dobavljač je najvećim kompanijama koje su lideri u svom segmentu poslovanja. Među najznačajnim lancima izdvajamo WinWin Shop, Gigatron, METRO cash and carry. Posebno mesto zauzima saradnja sa kompanijom Vip mobile koja je vodeći mobilni operater ali i saradnja sa kompanijom Heineken kao najvećim proizvođačem piva. Pored navedenik kompanija tu su i kompanije Lafarge, Diopta, DexyCo, Wint i mnoge druge.

Brendovi

Sigmax d.o.o distributer je nekolicine rastućih Kineskih brendova koji su prevazišli domaće okvire i postali globalni. Među njima svakako ističemo MGCOOL, Naipo, Baseus, Apexel, WaterPulse, IPEGA, Sunitec, VR Shinecon, Naviforce, Liao, GUDI, Fullips… Portfolio se svakim kvartalom sve više uvećava u želji da tržištu ponudimo kvalitetne proizvode od brendova koji imaju svoj razvoj po pristupačnim cenama.

Sertifikacija proizvoda

Kompanija SIGMAX d.o.o poseduje za svaki svoj proizvod Sertifikat o usklađenosti proizvoda sa EU direktivama, čime se garantuje njihova apsolutna bezbednost po zdravlje naših kupaca. Svaki WiFi, Bluetooth proizvod sertifikovan je na osnovu Declaration of Conformity koji sadrži sve potrebne testne standarde. Naši masažeri poseduju odobrenje Agencije za lekove čime je garantovana bezbednost našim Kupcima.

Postanite naš partner!

U želji da proširimo učešće naših brendova na domaćem tržištu u neprestanoj smo potrazi sa novim poslovnim partnerima kojima nudimo vrhunske proizvode, afirmativnu komercijalnu politiku i dugoročni poslovni odnos. Ako želite da postanete naš partner kontaktirajte nas na office@sigmax.rs

Šta vam možemo obećati?!

Naš Kupac od nas će uvek dobiti sve relevantne podatke o proizvodu i apsolutnu podršku sa naše strane. MojSmart nema nezadovoljnog kupca! Mi znamo sve o našim proizvodima!

U samom centru našeg poslovanja je naš kupac. Krećemo od pretpostavke da kupac želi kvalitet a ne nisku cenu, po svaku cenu. Zato u nabavci uvek i bez izuzetka kupujemo robu iz fabrika koje su prošle stroge ISO, RoHs standarde kvaliteta, što garantuje kvalitet i samog proizvoda. Kada na našem proizvodu vidite QC oznaku i oznaku kvaliteta CE, to znači da su svi proizvodi stvarno prošli rigoroznu kontrolu kvaliteta i da zadovoljavaju sve bezbedonosne i zdravstvene standarde propisane od strane nadlažnih organa Evropske unije. Svaki naš proizvod sadrži odobrenje od strane ovlašćenog državnog tela, bilo da je to je saglasnost za uvoz WiFi, Bluetooth proizvoda izdatih od strane Ratel-a ili odobrenje Agencije za lekove u slučaju naših šijacu i ostalih masažera i oralnih tuševa.

MojSmart se obavezuje da će sve porudžbine primljene do 13h radnog dana, poslati istog dana i da će kupac dobiti robu u roku od 24h. Međutim i pored apsolutne profesionalnosti i dobre volje da kupcima izađemo u susret po osnovu svih objektivnih zahteva, ipak mi nismo kurirska služba. Iz tog razloga svi eventualni nastali propusti oko isporuke i njeno odlaganje i odugovlačenje, isključivo padaju na teret kurirske službe a mi ćemo se sa naše strane potruditi da sve eventualne probleme predupredimo i rešimo ako nastanu. U želji da kupci mogu da prate status svoje pošiljke razvili smo servis “Prati paket“.

Vi ste u centru našeg poslovanja. Da je to tačno, a ne puka floskula, može vam reći svaki kupac koji je imao iskustva kupovati preko našeg sajta. Do sada nismo čuli niti jedan negativan komentar na neše poslovanje i garantujemo da nigde na internetu nećete pronaći niti jednu lošu reč o nama. Zašto je to tako? Jednostavno, formirali smo cene sa punim razumevanjem okruženja u kome poslujemo, poštujemo garantne uslove i rešavamo eventualne kvarove na uređajima i ne gnjavimo svoje kupce neprestanim porukama da kod nas opet mogu nešto da kupe. Iako smo svesni da kupca treba podsetiti da postojimo, ipak ostavljamo mu da nam se seti pre nego da ga vučemo za rukav i opterećujemo ga neprestanom ponudom i akcijama. Kad god dođete, mi smo tu za vas!

Mi ne kupujemo pratioce i kada odete na našu FB stranicu, videćete da imamo preko 10.000 članova a među njima je veliki broj onih koji su iskusili jedinstveno iskustvo kupovine preko našeg sajta. Mi nismo samoposluga, kod nas ne možete naći svaku stvar koja vam padne na pamet, ali uvek ćete se iznenaditi sa nečim novim što ne možete pronaći kod konkurencije. To je naša filozofija, da budemo mali ali da ostvarujemo očekivanja naših kupaca i tako u svakom momentu zapravo budemo veliki.