Naipo MGF-1005 šijacu masažer stopala i donjih delova leđa sa funkcijom rotacije, grejanja i vibracije Leave a comment

Naipo MGF-1005 šijacu masažer stopala i donjih delova leđa sa funkcijom rotacije, grejanja i vibracije

U poplavi raznoraznih reklama koje preuveličavaju funkcionalne karakteristike i neophodnost samog proizvoda, često smo u nedoumici zašto identični proizvodi mogu da se dosta razlikuju po ceni. Razlog je uvek jedan, razlika u kvalitetu i u funkcijama.

Predstavljamo vam nov proizvod brenda Naipo, masažer stopala i donjeg dela leđa MGF-1005. Kupci često ovaj proizvod mešaju sa Wellneo 2 u 1 grejačem i masažerom od Top Shop-a. Zapravo iako na prvi pogled ovi proizvodi deluju skoro identično, reč je o sasvim drugačijim proizvodima. Naipo MGF-1005 je pravi masažer. Wellneo svoj grejač stopala sa funkcijom vibracije, naziva masažerom iako on to nije jer šta vas tu masira? Vibracija?

Nećemo se dalje baviti razlikama između ova dva brenda i proizvoda, ostavićemo kupcima da se odluče šta im je potrebno, a akcenat ćemo staviti na funkcije i primenu novog masažera iz porodice Naipo.

Glavna karakteristika Naipo MGF-1005 masažera je modularnost. Prevashodno projektovan za masažu i relaksaciju umornih stopala, ovaj se masažer lako pretvara u idealan masažer za tretiranje bolova i ukočenosti u srednjem i donjem predelu leđa.

Ovaj masažer poseduje dva masažne glave sa po tri prstena koji mogu menjati smer rotacije i koji su zapravo način da osetite efekat masaže. Pored ove funkcije, masažer poseduje i funkciju zagrevanja masažnih glava koja će dodatno rasteretiti i opustiti mišiće u stopalima i leđima. Na kraju tu je i dodatna funkcija vibracije koja je prevashodno namenjena tretiranju leđa i koja opušta lumbalni deo.

Naipo MGF-1005 poseduje kontroler koji je kablom povezan sa masažerom i koji omogućava komfornu navigaciju kroz njegove funkcije bez da morate da se saginjete i regulišete modove na samom masažeru.

Za sve nas koji smo se sa brendom Naipo upoznali preko šijacu masažer vrata i ramena pod oznakom MGS-801, ovo bi mogao da bude korak u kompletiranju masažnih regija koji ovi kućni masažeri pokrivaju.

O kvalitetu brenda Naipo je sada već i izlišno i pričati. Reč je o inovativnom brendu koji ima sosptveni razvoj i proizvodnju i koji nas svake godine iznenadi sa nekim novim tehničkim rešenjem kada su u pitanju kućni šijacu masažeri.

Ako se odlučite da kupite masažer možete ga poručiti kod nas ili kod naših partnera WinWinShop, Gigatron Shop.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *