Naviforce satovi cena

Naviforce satovi Leave a comment

U zadnje vreme, kako se glas o brendu Naviforce širi na našem tržištu, dobijamo pitanja: o kakvom je kvalitetu reč, da li je neko imao iskustva sa satom Naviforce i slično. Zato smo odlučili da iznesemo iskustva iz prve ruke kako biste shvatili šta su Naviforce satovi.

Iskustva iz prve ruke – Naviforce satovi

Pre svega treba reći da se kompanija koja stoji iza brenda Naviforce prošle godine našla među 100 najznačajnijih kompanija u Kini. Ova brojka možda jeste velika ali ako uzmete u ozbiro veličinu i snagu Kineskog tržišta, priznaćete da je informacija za svaki respekt.

Vlasnici brenda su pokušali da fuzionišu kvalitet i nisku cenu, i uspeli su, u saradnji sa možda najvećim proizvođačem mehanizama, kompanijom Seiko Epson, stvorili su liniju satova koji se mogu pohvaliti najboljim odnosom cena kvalitet.

Kupovinom sata Naviforce, dobićete po pristupačnoj ceni, završnu obradu i dopadljiv dizajn kakav možete naći kod mnogo poznatijih brendova kao što su Fossil, Esprit, Timex, Guess, Michael Kors, Diesel i slični.

Svaki Naviforce sat pokreće originalni Seiko Epson mehanizam koji garantuje kvalitet i dugotrajnost. Naravno treba uzeti u obzir osnovnu cenu Naviforce satova pa reći da su ovi mehanizmi i osnovne game jer Seiko Epson naprednije mehanizme ugrađuju u svoj brend i ostale prestižne, kao što Citizen u svojim naprednim modelima ima bolje serije Miyota mehanizme.

Zaključak

Na kraju, ne treba sumnjati u kvalitet što potvrđuje i činjenica da se na 100 prodatih Naviforce satova u garantnom roku vrati svega 4 što je veoma niska stopa kvarova, koji uglavnom nastanu usled fabričke greške tokom procesa proizvodnje. Ono na šta treba obratiti pažnju je izvor iz kojih dolaze Naviforce satovi, jer kao i sve u Kini, postoji dosta fabrika koji štancaju ovaj brend i izbacuju svojim kanalima na svetsko tržište. Svakako se na oko razlike skoro ne mogu videti ali čim se otvori mehanizam može se utvrditi koji je mehanizam u njemu i da li je recikliran. Ovo je u zadnje vreme dosta česta pojava u Kini, da se u okviru istog brenda rade linije izrađene od recikliranih materijala, što drastično smanjuje troškove proizvodnje ali i dugovečnost samog proizvoda.

Problemi u praksi

Naravno, nije sve ni perfektno pa Naviforce satovi boluju od dečijih bolesti. Često se može desiti da se primeti neka greška u proizvodnji, kao što je pogrešno zalepljen nakit unutar brojčanika sata ili se dešava da dođe do otpadanja slova ili kvara mehanizma usled blagih udara. Takođe, narukvice se ne mogu pohvaliti nekim naročitim kvalitetom ali krajnji zaključak i pored svega ovoga je pozitivan i možemo reći da Naviforce kao brend stvarno nudi najbolji odnos cena kvalitet u ovom nižem segmentu kada su muški satovi u pitanju.

Ipak, treba kupovati satove gde možete dobiti garanciju i postprodajni servis jer kao što smo naglasili mogući su problemi i ne trebate stavljati sebe u situaciju da ste bacili pare jer ste hteli malo da ga platite.

Ako Vas interesuje Naviforce, pogledajte našu celokupnu ponudu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *