Dubinska šijacu masaža u vašem domu – Masažer NAIPO MGS-801 Leave a comment

Ne znam da li među nama koji radimo ima nekog da hronično nema problem sa zamagljivanjem pred očima i hroničnog bola u krstima, vratu i napetosti u ramenima. Nije ni čudno, kada moderno radno mesto zahteva od svakoga da pred monitorom provede između 8-10 radnih sati tokom dana. Pomnožimo to sa brojem meseci u godini, pa sa brojem godina u životnom veku i postaće nam jasno da nas ne čeka neki prosperitetni penzionerski san. Bićemo svi sa akutnim problemima kičme i vida.

Već neko vreme skoro svi smo čuli za neki od šijacu masažera. Najčešće svi hrlimo ka onim švercovanim iz oglasa, jer eto nema se para pa i hiljadu dinara nekada deluje mnogo. Sa druge strane imamo brendove kao što su Donnerberg čija cena masažera prelazi 20.000 dinara. Da li postoji zlatna sredina? Možda Medisana? Moglo bi se reći da je to do sada bila Medisana ali već neko vreme nije, sozbirom da se na našem tržištu pojavio globalni lider u proizvodnji masažera.

Predstavljamo vam najveću fabriku, čiji mesečni promet doseže 30 miliona usd. Da dobro ste čuli. U tom iznosu proizvedu masažere drugim brendovima i prodaju one pod njihovim imenom. A to ime je NAIPO. Na našem tržištu možete naći NAIPO MGS-801, masažer više srednje klase koji je zlatna sredina njihove ponude ali i zlatna sredina ponude na našem tržištu.

Zašto bi kupili NAIPO a ne Donnerberg? Svako ko je probao oba masažera, može da potvrdi da je kvalitet izrade identičan. Prednost kupovine Donnerberg-ovog masažera je činjenica da uz njega dobijate 3 godine garancije a ne 2 godine kako je to kod NAIPO MGS-801 masažera. E sada da li za tu jednu godinu doplatiti još toliko koliko košta NAIPO ili kupiti dva NAIPO masažera, pitanje je na koje će svaki kupac da odgovori.

Sa druge strane šta to može ponuditi NoName masažer od 4000 rsd. Samo razmislite koliko košta izrada ovog masažera kada ga neko može prodavati za te pare i radovati se zaradi. Ako uzmemo u ozbir da preprodavci iz oglasa zarađuju barem 30% od vrednosti, onda ovaj masažer u nabavci ne sme da košta više od 17 usd. Stara poslovica kaže, kolliko para toliko muzike. Ali sada bez šale, kvalitet izrade motora kod NoName masažera je neuporediv sa efektom koji stvara NAIPO MGS-801. Nema tu ni reči o dubinskoj masaži. Druga, možda manje bitna stvar je kvalitet izrade i dugotrajnost. Niko ne može da zna koliko dugo ti masažeri mogu raditi. Možda je to godinu dana a možda je to ceo jedan vikend. Pošto smo i sami prodavali NoName masažere, ali višeg cenovnog ranga od pomenutih onih najjeftinijih, možemo garantovati da je i kod njih škart sličan onom kod akcionih kamera. Kreće se negde oko 25%

Ajde da pričamo malo o funkcijama NAIPO masažera.

  1. Regulisanje pravca rotacije masažerovih glava
  2. Regulisanje brzine rotacije i snage rotacije
  3. Mogućnost zagrevanja masažnih glava

Da li ovi masažeri zaista pomažu opštem psihofizičkom stanju čoveka?

Bez sumnje, ovo je jedna od najboljih stvari koje je Kineska industrija napravila. Zaista, ovo je njihov proizvod i ova kuća razvija svaki masažer i zapadni brendovi se otimaju za neki od modela. Masažer će vam pomoći kod svake vrste bolova koju imate u predelu vrata, ramena ali iako je reč o izvorno šijacu masažeru vrata, on podjednako efikasno tretira i druge delove tela. Ako imate problema sa lumbalnim delom, bol u krstima vaš parališe, verujte nam, tu je NAIPO MGS-807. Njegova operativna funkcionalnost ide toliko daleko da sa njim možete čak masirati i noge, i podesiti masažne glave da masiraju koji god deo tela želite. Nemojte samo pritiskati masažer i pribijati ga direktno na kičmene pršljene jer to nije preporučljivo ali sve ostalo možete bez ikakve bojazni.

Mnogi se od nas pitaju, da li je bezbedno da se sam masiram. Šijacu masažu ipak obavljaju za to osposobljena i stručna lica. Ipak, i pored razumnjih pitanja, nema mesta strepnji. NAIPO MGS-801 je masažer koji je prošao kontrolu kvaliteta “Agencija za lekove Republike Srbije”, i poseduje sertifikat koji garantuje njetov kvalitet i ispravnost za kućnu upotrebu.

Ako ne verujete da će otkloniti osećaj aksioznosti, hronične napetosti i bola, probajte NAIPO MGS-801 i garantujemo da ćete ga sami preporučiti svima koje poznajete jer iza ovog masažera stoje godine rada i razvoja.

Ako želite da nešto više saznate o masažeru, kliknite OVDE.

Kada nas kupci ili poslovni partneri pitaju da im nešto više kažemo o brendu, mi im samo pokažemo njihov magacin jer šta dalje pričati kada si broj jedan u svetu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *